marți, 1 noiembrie 2011

Grazie MARCO SIMONCELLI!

Am fost foarte afectata de plecarea dintre noi a tanarului plin de sperante MARCO SIMONCELLI...Intai pentru ca vestea a venit fulgerator, apoi pentru ca era de varsta copiilor mei care il simpatizau fosrte mult, la fel si noi si cati inca la fel cu noi... Ar fi trebuit sa ne intalnim cu Super Sic, in urmatoarele saptamani, in cadrul actiunilor sale de binefacere si cate mai erau de facut...mai ales  in Moto GP o sa lipseasca foarte mult acest 58 atat de simpatic, original si simplu...Pentru noi ramane un mare campion, asa cum ar fi ajuns in urmatorii ani.

Cu toata suferinta ce i-a pus la incercare familia si apropiatii sai,  ei nu au uitat sa faca un gest generos in amintirea dragului nostru Marco: au donat fondurile colectate la funeralii Asociatiei Rimini Autismo si Comunitatii Monte Tauro. Fiind si copilul nostru unul dintre beneficiarii acestei donatii, am vrut sa arat prin acest nesemnificativ mod, recunostinta noastra, toata dragostea si atasamentul pentru familia indurerata si pentru draga Kate, care cu toata tristetea ce o apasa, a participat alturi de noi la Sanata Messa in memoria lui Marco, sambata 29 octombrie, la Biserica din Monte Tauro. A stat in mijlocul copiilor nostri, o dovada de mare semerenie si simplitate. 
Nu am cuvinte pentru a multumi si a exprima admiratia fata de familia Simoncelli care s-a comportat atat de normal si firesc in aceasta situatie de maxima suferinta!
MULTIMIRI DIN TOATA INIMA!